Mobilitat

L’‘app’ SPRO d’estacionament en càrrega i descàrrega arriba a Sant Boi

L’aplicació mòbil metropolitana es dirigeix a professionals de la distribució urbana de mercaderies i permet millorar i agilitar els estacionaments en aquestes places

L’‘app’ SPRO d’estacionament en càrrega i descàrrega arriba a Sant Boi

Ayuntamiento de Sant Boi de Llobregat

1
Es llegeix en minuts

L’‘app’ SPRO per estacionar a les places de càrrega i descàrrega de la metròpolis de Barcelona ha arribat a Sant Boi (Baix Llobregat), ha explicat aquest dilluns l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) en un comunicat. Aquesta aplicació mòbil metropolitana està destinada als professionals de la distribució urbana de mercaderies (DUM), permet millorar i agilitar els estacionaments en aquestes places i compta amb més de 84.865 usuaris actius.

Amb aquesta incorporació ja són nou els municipis metropolitans que compten amb aquest servei: Sant Boi de Llobregat, Barcelona, Badalona, Castelldefels, Esplugues de Llobregat, l’Hospitalet de Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern i Santa Coloma de Gramenet. «Aquest instrument dona resposta a una demanda històrica dels transportistes: tenir una única ‘app’ per moure’s pels diferents municipis de la metròpolis de Barcelona», ha dit el vicepresident de Mobilitat, Transport i Sostenibilitat de l’AMB, Antoni Poveda.

Distribució urbana de mercaderies

Poveda també ha recordat que la DUM ha crescut amb l’impuls del comerç electrònic durant la pandèmia i l’impacte que això comporta per a la mobilitat i la qualitat de l’aire; la DUM representa el 20% del volum del trànsit de les ciutats i el 40% del volum de contaminació.

Notícies relacionades

El gran full de ruta de mobilitat de l’AMB per als pròxims anys –el PMMU 2019-2024– aborda l’impuls d’una distribució urbana de mercaderies més sostenible i homogènia a la metròpolis.

Més notícies de Sant Boi a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Mobilitat