Transparència municipal

Sant Boi obté el segell Infoparticipa de la UAB per vuitena vegada

El distintiu reconeix bones pràctiques de transparència a les webs dels ajuntaments catalans

Sant Boi obté el segell Infoparticipa de la UAB per vuitena vegada
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Sant Boi (Baix Llobregat) ha rebut el Segell Infoparticipa 2020, un reconeixement a la transparència de les webs de les administracions públiques locals concedit anualment pel Laboratori de Comunicació Pública de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). La ciutat ha obtingut aquest distintiu en totes les edicions celebrades fins ara.

La cerimònia de lliurament dels segells Infoparticipa va tenir lloc dilluns, dia 10 de maig, a l’Auditori de la Universitat Autònoma de Barcelona i va estar presidit pel rector de la UAB, Javier Lafuente Sancho. El regidor de Transparència i Bon Govern i Participació Ciutadana, Daniel Martínez, va recollir el distintiu en nom de l’Ajuntament de Sant Boi.

Indicadors analitzats

Notícies relacionades

135 ajuntaments, consells comarcals i diputacions de Catalunya han arribat al Segell Infoparticipa en aquesta edició. La puntuació obtinguda per Sant Boi ha sigut del 96,15%. Aquesta puntuació s’ha assignat tenint en compte 52 indicadors sobre la informació publicada a les pàgines web municipals: respecte als representants polítics del municipi, sobre la gestió dels recursos públics i sobre les eines ofertes al servei de la participació ciutadana. Els indicadors es validen quan la informació està totalment actualitzada, és vigent i de fàcil accés.

Més notícies de Sant Boi a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Ajuntaments