Cooperació i solidaritat

Sant Boi acull una fira d’entitats de cooperació i comerç just

La mostra es realitzarà en el transcurs del Mercat de Pagès setmanal i en el marc de la festa del Comerç Just i la Banca Ètica

Sant Boi acull una fira d’entitats de cooperació i comerç just
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aquest mes de maig Sant Boi (Baix Llobregat) ha programat activitats com un espectacle familiar i la fira d’entitats de cooperació i solidaritat i mostra de productes per celebrar la Festa del Comerç Just i la Banca Ètica. Aquesta iniciativa ha sigut impulsada per l’equip tècnic de Cooperació, Solidaritat i Pau de l’Ajuntament del municipi.

Divendres passat Can Massallera va acollir l’espectacle Llepafils de la companyia Teatre al detall. Aquest divendres a les 14.00 h, en el marc del Mercat de Pagès setmanal de la plaça de l’Ajuntament, serà el torn de la Fira d’entitats de cooperació, solidaritat i pau i la mostra de productes de Comerç Just. La fira anirà acompanyada de l’exposició de ‘roll-up’ ‘Comerç just, finances ètiques i economia social i solidària’.

Notícies relacionades

Amb el lema ‘Jo trio’, la coordinadora pel Comerç Just i les Finances Ètiques (LaCoordi) proposa emfatitzar el poder que tenen els consumidors per transformar la societat en la qual viuen. Aquest any la lectura participativa del manifest del Dia Mundial del comerç just s’ha adaptat a la pandèmia, ha sigut en format vídeo i s’ha difós a través de les xarxes socials.

Més notícies de Sant Boi a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Mercats