Accident sense ferits

Cau el fals sostre d’una aula a l’institut Marianao de Sant Boi

El centre ha passat a format virtual les classes que utilitzen la mateixa infraestructura a l’espera de la decisió de l’arquitecte municipal

Cau el fals sostre d’una aula a l’institut Marianao de Sant Boi
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El fals sostre d’una aula del segon pis de l’institut Marianao de Sant Boi de Llobregat (Baix Llobregat) ha caigut aquest dijous a la tarda sense causar ferits, segons han explicat els bombers. En el moment de l’incident, cap a les 18.30 h de la tarda, no hi havia alumnes a la classe, tot i que sí que n’hi havia en altres sales pròximes.

Algunes de les classes que s’havien de fer aquest divendres als espais afectats han passat a ser telemàtiques. Durant el matí els bombers han enviat una dotació que ha inspeccionat la zona. L’arquitecte municipal i un equip de tècnics han estat avaluant l’estat dels sostres.

Notícies relacionades

Segons ha pogut saber aquest diari, el centre treballarà durant el cap de setmana per fer un reforç de l’estructura i reprendrà les classes presencials dilluns. Si es considera que l’espai no està a punt, les classes previstes passaran a aules alternatives.

Més notícies de Sant Boi a l’edició local d’EL PERIÓDICO