Decoració floral

Sant Boi decora amb jardineres i flors els seus eixos comercials amb el lema ‘Som primavera!’

La campanya primaveral pretén aportar optimisme per reactivar l’economia local

Sant Boi decora amb jardineres i flors els seus eixos comercials amb el lema ‘Som primavera!’
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Sant Boi (Baix Llobregat) ha posat en marxa la campanya ‘Som primavera!’ amb l’objectiu principal de continuar contribuint a la reactivació de l’economia local. La campanya consisteix a col·locar jardineres de fusta amb flors als principals eixos del comerç i la restauració de la ciutat per posar una punt de color i alegria a l’espai urbà i l’activitat comercial de proximitat. Les jardineres poden veure’s als carrers Lluís Pascual Roca, Francesc Macià, Eusebi Güell i Pau Casals, i a la rambla de Rafael Casanova; així com a punts emblemàtics de Sant Boi, com la plaça dels Salesians, la plaça de l’Ajuntament i dues rotondes d’entrada a la ciutat.

L’actuació compta amb la col·laboració de l’associació Sant Boi Comerç. Els 180 comerços, restaurants i llocs de mercat que hi participen han firmat un compromís d’apadrinament de les jardineres i se n’encarreguen de la cura per expressar un missatge de corresponsabilitat amb l’espai públic.

Llavors

Notícies relacionades

A més, els establiments col·laboradors repartiran a la seva clientela 10.000 bossetes amb llavors per convidar la ciutadania a afegir-se a la campanya plantant flors a casa i decorant així els seus balcons, terrasses o finestres. El dissabte 24 d’abril es va instal·lar a la plaça de la República (davant el mercat de La Muntanyeta) un punt informatiu de la campanya, on també es van distribuir llavors.

Més notícies deSant Boi a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Primavera