Art contemporani

Can Castells reflexiona sobre l’aigua amb una exposició artística

La mostra va obrir les portes el 22 de març coincidint amb el Dia Internacional de l’Aigua i combina obres d’artistes reconeguts amb aportacions de nens i nenes de Sant Boi

Can Castells reflexiona sobre l’aigua amb una exposició artística
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

«Necessitem l’aigua per beure, per rentar-nos, per fer créixer les plantes, per jugar, per viure. ¡Però desgraciadament, estem contaminant-la!» Amb aquesta premissa es planteja l’exposició d’art contemporani AIGUA de Can Castells Centre d’Art (CCCA) de Sant Boi (Baix Llobregat). Aquesta mostra per a tota la família, aprofita l’art per ajudar a entendre que l’aigua és la base de la vida i del nostre futur i l’hem de cuidar. L’exposició es pot veure fins al 31 de juliol al CCCA.

La mostra, que es va inaugurar el 22 de març coincidint amb el Dia Internacional de l’Aigua, pretén ajudar a tenir consciència i sensibilitzar-nos de la necessitat d’entendre el cicle de l’aigua, les seves problemàtiques i cuidar aquest recurs tan necessari per al nostre planeta. Una de les particularitats de l’exposició és que combina obres d’artistes locals, nacionals i internacionals, amb obres fetes per nens i nenes de Sant Boi.

Els i les artistes

Els artistes que participen en aquesta exposició són Martín Azúa, Francisco Baiget, Antonio Berral, Enrique Berral, Iván Bravo, Olga Capdevila, Carmemix, Pelle Cass, Oscar Cobo, Felix Colgrave, María Cosmes, Fue, Rafael Romero Pineda, Josefa Hernández, Cristina Iglesias, Gloria López Llebot, Juan Carlos Lozano, Antonio Luque, Xesco Mercé, Sergio Mora, Carlos Pina, Paloma Rincón, Jordi Rocosa, Francisco Roig, Berta Ros, Marta Guijarro, Humbert Ruiz, Vilalta Tor, Mayte Vieta i Zigor.

Notícies relacionades

Els participants ‘infantils’ són els alumnes dels tallers artístics del CCCA, de l’Escola Antoni Gaudí, Can Massallera, JM Ciurana i de l’Institut Camps Blancs de Sant Boi de Llobregat.

Més notícies deSant Boi a l’edició local d’EL PERIÓDICO