Test d’antígens

Una campanya del Punt Jove Covid de Sant Boi ofereix tests ràpids gratuïts a joves de la ciutat

La iniciativa es dona a conèixer amb l’eslògan ‘Volem tocar-te els nassos’

Una campanya del Punt Jove Covid de Sant Boi ofereix tests ràpids gratuïts a joves de la ciutat
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Coincidint amb la celebració del Dia Mundial de la Salut, l’Ajuntament de Sant Boi (Baix Llobregat) ha posat en marxa la campanya ‘Volem tocar-te els nassos’, que ofereix a joves d’entre 16 i 25 anys de la ciutat la possibilitat fer-se gratuïtament un test ràpid d’antígens.

La campanya de cribratge es porta a terme al Punt Jove Covid, amb seu a Can Massallera, i es dirigeix exclusivament a persones d’aquesta franja d’edat que siguin asimptomàtiques.

El servei és gratuït, funciona només amb cita prèvia i és operatiu els dimarts i els dijous (de 19h a 21h). La realització dels tests s’allargarà fins que s’esgotin les existències. Durant els dos primers dies, s’han fet 25 tests i un total de 58 joves han sol·licitat el servei.

La campanya de cribratge té com a objectius incentivar la realització de proves a joves en un espai de referència específic per a la població juvenil, facilitar-los una mobilitat segura per raons de treball, estudis o oci, combatre estereotips i visibilitzar el comportament responsable de joves i adolescents.

Punt Jove Covid

Notícies relacionades

El Punt Jove Covid és un servei virtual d’informació i assessorament sobre el Covid-19 dirigit a joves i adolescents de la ciutat creat per l’Ajuntament per ajudar a resoldre dubtes o inquietuds relacionades amb la malaltia. També ofereix suport psicològic i activitats formatives.

Més notícies deSant Boi a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Joventut