Campanya solidària

Els Bombers del parc de Sant Boi conviden els seus veïns a donar sang el 22 i 23 de març

La pandèmia impedeix l’acompanyament físic per part dels bombers, però aquests faran un obsequi solidari a cada donant

Els Bombers del parc de Sant Boi conviden els seus veïns a donar sang el 22 i 23 de març
1
Es llegeix en minuts

Per primera vegada el parc de bombers de Sant Boi se suma a la campanya ‘Els bombers t’acompanyen a donar sang’, organitzada per Bombers amb cor en col·laboració amb el Banc de Sang i Teixits. La jornada de donació de sang a Sant Boi (Baix Llobregat) tindrà lloc el pròxim dilluns i dimarts a Can Massallera segons informa Sant Boi Diari.

Aquesta edició de la campanya, que és la setena, compta amb el màxim nombre de parcs de bombers implicats, 50 centres, per intentar aconseguir les màximes reserves sanguínies abans d’un període en què la donació baixa entorn del 25% com és la Setmana Santa. L’objectiu és aconseguir prop de 5.000 donacions durant el mes de març.

Per això, Can Massallera acollirà els pròxims 22 i 23 de març de 10 a 14 hores i de 16 a 21 hores una jornada de donació de sang. Per participar-hi, s’ha de demanar cita prèvia, portar un document identificatiu i no anar-hi en dejú.

Obsequi solidari

Notícies relacionades

A causa de la pandèmia aquest any els Bombers no podran fer exhibicions ni tampoc acompanyar els donants com havien fet en altres edicions. No obstant, el que sí que es manté és l’obsequi d’agraïment que rebran els participants en la donació i que serà una Polsera Candela, una iniciativa que busca fomentar la investigació sobre el càncer infantil.

Més notícies deSant Boi a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Bombers