Sant Boi prepara el 8-M reivindicant el paper de les dones que ens han deixat empremta

La ciutat celebrarà el Dia Internacional de les Dones amb tres activitats virtuals compromeses amb la igualtat

Sant Boi prepara el 8-M reivindicant el paper de les dones que ens han deixat empremta
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Per celebrar el Dia Internacional de les Dones d’aquest any, l’Ajuntament de Sant Boi convida la ciutadania a publicar fotografies, vídeos, cites o gestes de dones que hagin sigut referents en diferents camps en el compte @igualtatsantboi (amb el ‘hashtag’ #LaMevaReferent). Aquesta campanya vol visibilitzar dones anònimes o conegudes que han sigut importants per haver deixat una empremta personal o professional en les vides d’altres persones.

És una de les tres campanyes reivindicatives que s’organitzen aquest any a Sant Boi per commemorar el 8-M. Una altra és #VisibilitzemLaCura, un reconeixement col·lectiu als treballs de cura, remunerats i no remunerats, majoritàriament fets per dones, uns treballs sovint invisibilitzats i menyspreats socialment i econòmicament.

La tercera campanya és #Noetquedisenrere, amb la qual l’Ajuntament vol conscienciar sobre la fractura digital de gènere i fomentar la igualtat d’oportunitats mitjançant l’ús de les eines digitals.

Les accions per commemorar el Dia Internacional de les Dones a Sant Boi seran aquesta vegada en format virtual a causa de la situació sanitària, majoritàriament a les xarxes socials en el compte @igualtatsantboi.

Notícies relacionades

La programació inclou, al llarg del mes de març, activitats com la lectura ‘online’ del manifest commemoratiu o les projeccions de la pel·lícula ‘Mary Shelley’ (sobre la creadora del personatge de Frankenstein) i del film infantil «Àgata, la meva veïna detectiva».

Més notícies de Sant Boi a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Feminisme