La Casa de Sevilla de Sant Boi celebra un Dia d’Andalusia diferent

L’entitat santboiana va adaptar la celebració del Dia d’Andalusia al context de pandèmia amb actuacions i xerrades virtuals que es van allargar durant tot el dia 28. Aquest any l’entitat va fer arribar les tradicionals ‘migas’ a casa de tots els socis.

La Casa de Sevilla de Sant Boi celebra un Dia d’Andalusia diferent
1
Es llegeix en minuts

La tradicional celebració del Dia d’Andalusia de la Casa de Sevilla de Sant Boi també s’ha vist afectada per la pandèmia de Covid-19. Aquest any la data esperada pels socis de l’entitat andalusa s’ha vist alterada i ha passat a ser, majoritàriament, virtual.

Un dels plats forts de la celebració era l’actuació retransmesa per les xarxes socials de Rocío Ramos, sòcia de l’entitat, que va interpretar l’himne de la terra andalusa compost per Blas Infante.

També hi va haver un espai per als documentals amb la projecció de ‘28-F dels 80, a Sant Boi’, una recopilació d’imatges de les celebracions del Dia d’Andalusia de 1989 als terrenys que ara conformen la plaça Teresa Valls i Diví.

La celebració també ha comptat amb un vídeo de la celebració de l’any passat, en què l’escola de ball flamenc de l’entitat exhibia el seu art sota la direcció de David Coronel. A banda del flamenc, els socis de la Casa de Sevilla tampoc s’han quedat sense les tradicionals ‘migas’, ja que l’entitat s’ha dedicat a repartir-les a domicili entre els seus afiliats.

Notícies relacionades

El punt final a la celebració del Dia d’Andalusia l’ha posat la conferència ‘Llorca, la seva relació amb Catalunya’, a càrrec de Paco Mármol, que ha sigut l’única activitat presencial i ha anat acompanyada d’una interpretació de l’himne d’Andalusia amb la veu de David Coronel i Miranda Fernández al piano.

Més notícies de Sant Boi a l’edició local d’EL PERIÓDICO