Aules

Sant Boi demana a la Generalitat que redueixi les ràtios a totes les etapes educatives

  • La moció es va aprovar per unanimitat en el ple municipal

  • Rebutgen que es redueixi el nombre de grups de P3 a la ciutat

Sant Boi demana a la Generalitat que redueixi les ràtios a totes les etapes educatives
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Ple municipal de l’Ajuntament de Sant Boi (Baix Llobregat) ha aprovat per unanimitat una moció que insta la Generalitat de Catalunya a adoptar mesures per reduir a la ciutat les ràtios escolars en totes les etapes educatives, especialment en el segon cicle d’educació infantil i a secundària.

L’alcaldessa, Lluïsa Moret, ja s’ha dirigit per carta en aquest mateix sentit a la Secretaria General d’Educació, per reiterar la voluntat del govern municipal «que s’apliqui a la ciutat, com en altres municipis, la reducció de les ràtios per evitar la segregació escolar i afavorir la distribució equitativa de l’alumnat», expliquen des del consistori, i afegeixen que l’alcaldessa ha reclamat «que no hi hagi cap retallada de grups de P3 a Sant Boi».

Notícies relacionades

La moció plenària d’aquest dijous 25 de febrer demana que es redueixi la proporció d’estudiants per aula i s’augmenti el professorat corresponent. També reclama inversions en polítiques educatives per reforçar el sistema educatiu públic i fomentar l’èxit escolar, la lluita contra la segregació i la millora de les infraestructures escolars.

Més notícies de Sant Boi a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Ajuntaments