Joventut

L’Ajuntament de Sant Boi programa cursos per a joves per aquesta primavera

Seran gratuïts per als joves de la ciutat i les inscripcions s’obriran el 22 de febrer

ayuntamiento-sant-boi

ayuntamiento-sant-boi

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Sant Boi (Baix Llobregat) ha programat una oferta formativa de quatre cursos en línia per a joves, que s’impartiran entre el març i el juny d’aquest any.

«La formació de primavera facilita als i les joves de Sant Boi tècniques, recursos, coneixements i competències que facilitaran el seu desenvolupament formatiu i professional», expliquen des del consistori. 

Els cursos que s’ofereixen aquesta primavera són: un curs de monitor d’activitats d’oci infantil i juvenil (només per a majors de 18 anys), un curs de gestió de les emocions, un de cuina per emportar i un de fotoexpressió. El curs de monitor està homologat i s’aconseguirà el títol oficial de Monitor/a d’Activitats d’Educació en l’Oci Infantil i Juvenil de la Direcció General de la Generalitat de Catalunya, que permet exercir a tot Catalunya, per la qual cosa és més llarg i consta de 125 hores teòriques en línia, 160 hores pràctiques en una entitat/empresa i 25 hores a distància de dedicació a la memòria de pràctiques. Els altres tres tenen una durada d’entre 18 i 21 hores.

Notícies relacionades

Les inscripcions estaran disponibles a partir del 22 de febrer i els cursos seran gratuïts per als joves d’entre 16 i 30 anys de Sant Boi que tinguin activat el Carnet SB Jove.

Més notícies de Santa Boi a l’edició local d’EL PERIÓDICO