Tecnologia a la tercera edat

Sant Boi organitza tallers perquè els veïns més grans de 60 anys aprenguin a utilitzar ‘smartphones’

S’impartiran en format virtual a causa de la situació derivada per la pandèmia de la Covid-19

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat (Baix Llobregat) organitza tallers perquè els veïns de la ciutat més grans de 60 anys puguin iniciar-se i aprofundir en l’ús de smartphones i tauletes.

Els tallers s’impartiran en format virtual mentre tinguin vigència les mesures i restriccions a causa de la situació sanitària per la Covid-19. En tot cas, «s’informarà prèviament les persones inscrites», apunten des del consistori, des d’on també recorden que se’ls ofereix recolzament individual i «resolució personalitzada de dubtes».

Els tallers són gratuïts tot i que compten amb places limitades. Així, la data límit per a les inscripcions és el 31 de gener.

Nivell bàsic i nivell usuari

El taller de «nivell bàsic amb Smartphone» està recomanat a persones usuàries de telèfons mòbils que tenen poca experiència en el seu ús. En aquest taller, que es desenvoluparà els dimarts i dijous de febrer i març, «s’aprendran les nocions bàsiques per utilitzar i configurar el telèfon mòbil, descarregar aplicacions, funcions i tràmits bàsics per a internet», expliquen des del consistori. Així, es demanarà com a únic requisit disposar d’un mòbil amb sistema Android i connexió a internet.

Notícies relacionades

Respecte al taller «nivell d’usuari amb Smartphone», aquest està dirigit a persones amb experiència o que, tenint coneixements bàsics, volen aprendre més utilitats. S’aprofundirà en aplicacions i configuració avançada del telèfon mòbil. En aquest cas, també es portarà a terme entre febrer i març, els dilluns i dimecres de 17 a 18.30 h.

Més notícies de Sant Boi a l’edició local d’EL PERIÓDICO