Comerç local

Sant Boi sorteja 50 ‘packs benestar’ per donar suport als comerços afectats per les restriccions

  • El consistori proposa vals en centres d’estètica i restaurants, la matrícula gratuïta als gimnasos o la targeta moneder per al comerç local

  • El sorteig se celebrarà aquest divendres 15 de gener

ajuntament-sant-boi

ajuntament-sant-boi

1
Es llegeix en minuts

L’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat ha organitzat un sorteig de 50 'packs benestar’ per donar suport als sectors més afectats per les restriccions de la pandèmia.

Així, la iniciativa inclou al ‘pack’ un val de 50 euros per utilitzar en un centre d’estètica, un val de 50 euros per a un restaurant, la matricula gratuïta als gimnasos i la targeta moneder de 50 euros per utilitzar al comerç local.

Per poder participar fa falta omplir les inscripcions que es repartiran en qualsevol compra dels comerços adherits a Sant Boi Comerç.

Notícies relacionades

El sorteig es preveu que se celebri aquest divendres 15 de gener i es proclamaran 50 guanyadors; els premis es podran bescanviar durant el 2021. L’ajuntament ha impulsat aquesta iniciativa amb les associacions Sant Boi Comerç i Sant Boi Empresarial, i anima restauradors i propietaris de centres d’estètica a afegir-se a la iniciativa.

Més notícies de Sant Boi a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Ajuntaments