Parc Sanitari Sant Joan de Déu

L’Hospital de Sant Boi finalitza la segona fase de la transformació dels espais infantils

L’objectiu de l’acció és «avançar» cap a una atenció assistencial més «pròxima i humana»

  • En el procés de decoració hi han participat la Fundació El Somni dels Nens, l’empresa Chispum i la dissenyadora Anna Vives

  • La lletra de la noia amb síndrome de Down Anna Vives, un dels fenòmens de l’any

1
Es llegeix en minuts

La segona fase del projecte d’humanització de l’àrea de Pediatria de l’Hospital de Sant Boi del Parc Sanitari Sant Joan de Déu ha finalitzat «amb èxit», segons relaten en un comunicat. Aquesta iniciativa s’emmarca en el projecte d’humanitzar la tercera planta de les consultes externes de Pediatria amb la decoració, l’optimització dels espais i la modernització de les instal·lacions.

L’objectiu, segons expliquen des del Parc Sanitari, és convertir l’espai en un lloc més «confortable» i «agradable» durant l’assistència sanitària, dirigit als més petits però també a les famílies i professionals sanitaris.

La Fundació El Somni dels Nens ha realitzat una donació de mobiliari per a la sala d’espera de l’Hospital amb cadires, taules, jocs infantils i contes. Elements que, segons relaten en el comunicat, «facilitaran» i faran més «entretinguda» la tasca d’acompanyament per part del personal sanitari amb els nens malalts.

D’altra banda, l’empresa Chispum ha col·laborat en la decoració de les consultes de pediatria mitjançant la implantació de vinils didàctics i la col·laboració especial d’Anna Vives, una dissenyadora amb síndrome de Down que l’any 2013 va crear una tipografia pròpia i que ha sigut utilitzada a les parets de la consulta.

L’any 2015, l’inici del projecte

Notícies relacionades

L’any 2015, l’inici del projecteLa primera fase del projecte va començar fa cinc anys i des d’aleshores les diferents accions s’han anat desenvolupant amb nous procediments i circuits d’actuacions dels professionals sanitaris, amb l’objectiu d’«avançar» cap a una atenció assistencial més «pròxima i humana».

Més notícies de Sant Boi a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Ajuntaments