DEL 6 AL 8 DE DESEMBRE

Sant Boi prepara una Fira de la Puríssima adaptada a la pandèmia

El certamen es reinventa amb una programació que combinarà els actes presencials amb els telemàtics i que proposa un diàleg entre passat i present

La 74a Fira de la Puríssima forma part de la programació especial de la Temporada d'Hivern que es va iniciar el passat 27 de novembre

zentauroepp56054139 soc sant boiayuntamiento de sant boi201201175054

zentauroepp56054139 soc sant boiayuntamiento de sant boi201201175054

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Sant Boi de Llobregat (Baix Llobregat) celebrarà entre el 6 i el 8 de desembre la 74a edició de la Fira de la Puríssima. En un any marcat per les restriccions de la Covid-19, el certamen es reinventa amb una programació que combinarà els actes presencials amb els telemàtics i que proposa un diàleg entre el present i el passat de la ciutat.

La mirada del passat es concentrarà en la presència de cartells històrics de la Fira repartits per Sant Boi. Amb la voluntat de ser un aparador del present, la programació inclou activitats que mostraran la vitalitat de la restauració i el comerç local, amb un concurs d’aparadors via Instagram o les receptes de cuina que el Consorci del Parc Agrari oferirà per Instagram Live.

Durant els dies de la fira, diferents restaurants locals oferiran un menú especial Fira de la Puríssima per emportar. D’altra banda, les pastisseries de Sant Boi s’ompliran de fadrins, les típiques postres de la Fira.

Programació especial de la Temporada d’Hivern

La Cooperativa Agrària Santboiana instal·larà a la rambla de Rafael Casanova un punt de venda amb els seus productes, compartint espai amb el Mercat de Pagès, Floristeria Cáliz i Apícola Caballé.

Notícies relacionades

La 74a Fira de la Puríssima forma part de la programació especial de la Temporada d’Hivern que es va iniciar el passat 27 de novembre amb l’encesa dels llums nadalencs i acabarà el 10 de gener amb el tradicional concert de l’Orquestra Simfònica del Vallès.

Més notícies de Sant Boi a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA.

Temes:

Ajuntaments