FESTIVAL DE MÚSICA

La tardor a Sant Boi es tradueix en una nova edició de la Mostra de Jazz

Marcada per la situació sanitària, aquest any s'han establert mesures de seguretat sobre l'aforament, els espais i l'horari d'acabament de les actuacions

Per l'escenari passaran artistes de la talla de Scott Hamilton, La Locomotora Negra, Frayssinet-Gonzalez Gypsy Swing Trio i la jove Gemma Abrié

La Mostra de Jazz està dedicada a la veu i al saxo.

La Mostra de Jazz està dedicada a la veu i al saxo.

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Sant Boi de Llobregat rep una nova edició de La Mostra de Jazz, malgrat la situació sanitària arran de la pandèmia de la Covid-19. Una celebració marcada per les mesures de seguretat que afecten l’aforament i els espais, així com els horaris establerts, que han quedat modificats per acabar abans de les 23 h.

La proposta artística, expliquen els organitzadors, és «variada i excel·lent com sempre». Les actuacions vindran marcades pel to del clàssic jazz que mai passa de moda per als amants d’aquest gènere musical.

Del 16 d’octubre fins al 20 de novembre, passaran les veus reconegudes de Scott Hamilton, La Locomotora Negra, Frayssinet-Gonzalez Gypsy Swing Trio i Gemma Abrié. Els programadors alerten que les activitats «podrien ser modificades» de forma «parcial o total» en funció de l’evolució epidemiològica de la ciutat.

Actuacions destacades a l’octubre

Actuacions destacades a l’octubreDivendres passat donaven el tret de sortida els Frayssinet-Gonzalez Gypsy Swing Trio al Casal de Mariano apostant pel jazz manouche. Aquest divendres a Cal Ninyo actuarà la jove Gemma Abrié, «una de les veus més interessants del panorama vocal» al nostre país.

D’altra banda, el divendres 30 d’octubre al Casal de Camps Blancs s’havia d’escoltar el saxo de Scott Hamitlon, un dels músics més importants a nivell internacional, a qui les condicions sanitàries li impedeixen viatjar.  Toni Solà i Susane Sherman seran els encarregats de posar musica a aquesta vetllada segons expliquen els anunciants.

Notícies relacionades

Al novembre la mostra continuarà amb més actuacions i les entrades tenen un cost d’entre 4 i 9 euros, segons l’espectacle que escullis.

 notícies de Sant Boi

Temes:

Ajuntaments