SERVEI CATALÀ DE LA SALUT

El ple municipal de Sant Boi cedeix un terreny al Govern per al nou CAP a Marianao

La construcció del nou centre d'assistència permetrà «descongestionar» els serveis al CAP Montclar, que «actualment atén moltes persones»

La proposta va rebre el suport de tots els grups polítics i es donava pas a una reivindicació de l'associació de veïns el Poblet-Marianao

ayuntamiento-sant-boi

ayuntamiento-sant-boi

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El ple municipal de Sant Boi va aprovar per unanimitat el mes de setembre passat la cessió gratuïta d’un terreny al Govern de la Generalitat per construir el nou CAP al barri de Marianao, el cinquè a la ciutat. El futur centre d’assistència primària se situarà en la confluència del carrer Antoni Gaudí i la plaça Mercè Rodoreda.

La construcció del nou CAP permetrà «descongestionar els serveis» al CAP Montclar, segons el consistori, que considera que «actualment atén un gran volum de persones usuàries», ja que està situat al barri més poblat de Sant Boi.

La proposta va rebre el suport de tots els grups polítics amb representació en el consistori i es donava pas a una reivindicació de l’associació de veïns el Poblet-Marianao.

Notícies relacionades

El futur CAP de Sant Boi oferirà serveis d’atenció primària, atenció especialitzada maternoinfantil i atenció integral a la infància. El Servei Català de la Salut elabora actualment el pla funcional del futur equipament.

Més notícies de Sant Boi