ARRAN DE LA COVID-19

El Parc Sanitari Sant Joan de Déu garanteix l'alimentació de 350 persones davant la crisi social

El centre va impulsar durant la pandèmia una campanya per ajudar aquestes famílies usuàries de la Xarxa de Salut Mental amb pocs recursos econòmics després de la Covid-19

En concret, 136 famílies i 60 menors d'edat s'han beneficiat del repartiment d'aliments i productes d'higiene per 12 localitats pròximes

soc sant boi car 1200

soc sant boi car 1200

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Des de maig, un total de 355 persones han accedit a productes d’alimentació i higiene bàsica gràcies a la campanya impulsada pel Parc Sanitari Sant Joan de Déu de Sant Boi de Llobregat. Sota el nom ‘No ho podem permetre. Esperes o actues?’, el projecte ha atès prop de 136 famílies i 60 de menors d’edat, aconseguint el 70% de la recaptació prevista amb gairebé 36.000 euros, tot i que esperen arribar a 50.000 euros.

La campanya va néixer per poder garantir un entorn saludable durant la pandèmia dirigit als usuaris de la Xarxa de Salut Mental. L’entrega de productes ha arribat a unes 12 localitats com ara Cornellà, Esplugues, Viladecans, Gavà i l’Hospitalet. Per complir l’objectiu s’ha comptat amb el suport dels treballadors del Parc Sanitari, així com amb l’ajuda de 20 voluntaris que han dedicat prop de 1.500 hores a la iniciativa.

Notícies relacionades

Una de les vies econòmiques de finançament més importants han sigut les donacions d’aliments o de diners d’entitats com Aigües de Barcelona, Zuric, Aneto, Bombers amb Causa, el Banc dels Aliments i l’Associació Cívica la Nau.

 notícies de Sant Boi