SOBRE LA SEVA EXPERIÈNCIA DURANT LA PANDÈMIA

Els comerços de Sant Boi orientaran la reactivació econòmica municipal a través d'una enquesta

Els comerciants respondran sobre el comportament de les vendes, si han interromput l'activitat o si els ha afectat un erto

El consistori vol, a través de les respostes, orientar la reactivació econòmica i social de la ciutat que ha sorgit després de mesos de confinament

zentauroepp53179205 sant boi200714130255

zentauroepp53179205 sant boi200714130255 / RICARD CUGAT

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat vol conèixer l’impacte que ha tingut la Covid-19 als establiments del comerç local a través d’una enquesta telemàtica.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és conèixer l’impacte  que ha tingut la pandèmia i orientar les futures accions municipals destinades a la reactivació del sector.

Se’ls pregunta, per exemple, durant quant temps han interromput l’activitat econòmica, si el seu negoci s’ha vist afectat per un erto, sobre el comportament de les vendes durant i després del confinament o si han necessitat ajuts externs per tirar endavant els seus negocis.

Orientar la resposta econòmica municipal

L’Ajuntament també s’ha interessat per la digitalització dels comerços i els seus serveis o si han introduït nous productes als seus catàlegs de venda. També se’ls fa una pregunta per valorar si la venda a domicili s’establirà com a eina de futur en l’àmbit local.

L’objectiu de totes aquestes preguntes, segons expliquen des del consistori, és orientar les mesures de millora i reactivació del sector que l’Ajuntament està portant a terme a través de diferents campanyes.

Notícies relacionades

El consistori, durant la presentació de ‘Reactivem Sant Boi’, ja va apuntar que volia aprofitar la crisi de la Covid-19 per impulsar una transformació del model de ciutat.

Més notícies de Sant Boi en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA