ESTABILITZAT DESPRÉS DE QUATRE HORES

Un incendi al parc de la Muntanyeta de Sant Boi crema 1,3 hectàrees

Un total de 10 dotacions terrestres i una d'aèria han treballat en les tasques d'extinció del foc, estabilitzat en quatre hores de feina

L'incendi va afectar un terreny amb bosc a prop de zona habitada i els Bombers van rebre l'avís a les 13.13 h, quan es van desplaçar fins allà

incendi sant boi car 1200

incendi sant boi car 1200

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un incendi declarat ahir al migdia al parc de la Muntanyeta de Sant Boi de Llobregat (Baix Llobregat) va cremar 1,3 hectàrees de terreny boscós amb matolls i pins, segons expliquen els Bombers.

Un total de 14 dotacions es van desplaçar al lloc, tot i que finalment van actuar-hi unes 10 dotacions terrestres i una d’aèria dels Bombers  de la Generalitat que van treballar en les tasques d’extinció del foc, estabilitzat a les 17.17 h, després de gairebé quatre hores de treball quan van rebre l’avís a les 13.13 h.

Després de tenir-lo estabilitzat, segons expliquen els agents, es van quedar a la zona per revisar possibles punts calents i acabar amb ells.

Notícies relacionades

L’incendi va afectar un terreny amb bosc a prop de zona habitada per veïns de la localitat que van alertar d’un fum fosc a través de xarxes socials. No va haver-hi ferits ni personal afectat i es desconeix l’origen del foc.

Més notícies de Sant Boi en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA