AGENTS JOVES DE SALUT

Un equip de joves a Sant Boi conscienciaran la joventut davant els rebrots de Covid-19

L'Ajuntament ha contractat 14 veïns de la ciutat per donar a conèixer les mesures de protecció davant la Covid-19 davant els repunts de contagis

Les persones, sensibilitzades amb temes de salut, s'identificaran amb una samarreta negra i treballaran per parelles en llocs molt freqüentats per joves

equip agents de salu car 1200

equip agents de salu car 1200

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat (Baix Llobregat) ha creat un equip d’Agents Joves de Salut. El nou equip donarà a conèixer les mesures de protecció enfront la Covid-19 i faran tasques de conscienciació sobre la importància de la responsabilitat individual i col·lectiva.

L’alcaldessa de Sant Boi, Lluïsa Moret (PSC), va donar la benvinguda ahir als 14 joves que recorreran la ciutat durant els mesos d’agost i setembre.

La unitat, formada per persones sensibilitzades amb temes de salut, s’identificarà amb una samarreta negra i treballarà per parelles, focalitzant-se en espais d’oci,  terrasses de bars i restaurants i punts de trobada habituals entre els més joves.

Promoure les recomanacions sanitàries

La feina consistirà a promoure actituds favorables i positives entorn la salut i les recomanacions sanitàries a causa de la Covid-19, potenciarà la responsabilitat de la població juvenil i ajudarà a desenvolupar habilitats que redueixin la vulnerabilitat individual i comunitària davant els problemes sanitaris, expliquen des del consistori.

Notícies relacionades

L’equip anirà en consonància amb   una altra unitat d’Agents de Salut que treballa per fomentar hàbits i conductes saludables entre la ciutadania de totes les edats.

Més notícies de Sant Boi en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA