ESTIU POSTCORONAVIRUS

Sant Boi prepara activitats de lleure per a nens i adolescents per a un estiu postconfinament

Els casals d'estiu municipals configuren l'oferta principal del municipi, que es completarà amb altres activitats esportives, culturals i de lleure

El període d'inscripció als casals estarà obert del 12 al 18 de juny prioritzant les sol·licituds 'online' i limitant les presencials a casos excepcionals

48264328327 d32d2becff o

48264328327 d32d2becff o

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Després d’iniciar-se el procés de desescalada i el camí cap a la ‘nova normalitat’ després de l’etapa de confinament pel coronavirus, l’Ajuntament de Sant Boi i diverses entitats locals s’han posat en marxa per configurar l’oferta d’activitats de lleure per a nens i adolescents per a aquest estiu, adaptant-la al màxim als requeriments sanitaris.

Els casals d’estiu municipals seran l’oferta de lleure principal per als mesos de juliol i agost a Sant Boi. La inscripció –que es podrà fer ‘online’ o amb cita prèvia a l’OMAP en casos excepcionals– estarà oberta del 12 al 18 de juny i per a aquest any s’incorporaran com a espais el Museu Can Barraquer, la Masia Torre de la Vila i la ludoteca L’Olivera.

Les activitats s’organitzaran de manera adaptada als diferents grups d’edats i aquest any, a causa de la situació d’excepcionalitat provocada per la crisi sanitària, s’incorporaran a les activitats programades aspectes en matèria de prevenció de la salut, aprenentatge de rutines i hàbits d’higiene i activitats de recolzament educatiu i emocional.

Activitats esportives, culturals i educatives

L’oferta dels casals d’estiu es completarà amb altres iniciatives que inclouran activitats esportives, culturals, educatives i a la natura, i que inclouran una àmplia franja d’edats, des de nens a partir d’un any fins a adolescents i joves. A més, diverses entitats locals oferiran tallers i activitats.

Notícies relacionades

Una de les novetats d’aquest any són les activitats esportives per a nens i adolescents que es faran als camps de futbol municipals i l’estadi d’atletisme, en el marc de la campanya ‘A Sant Boi, ens veiem a l’aire lliure’, llançada pel consistori perquè els joves tinguin presència i espais en aquest estiu postconfinament.

Més notícies de Sant Boi en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA