TORNADA A LA NORMALITAT

L'Hospital de Sant Boi recupera l'atenció a dones embarassades a partir de l'1 juny

Fins a ara i a causa de la pandèmia del coronavirus, les urgències de l'Hospital de Sant Boi es derivaven a l'Hospital Sant Joan de Déu d'Esplugues

El centre santboià també recuperarà totalment l'atenció infantil, en el marc de la desescalada i la tornada a la normalitat

parc-sanitari

parc-sanitari

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Després de dos mesos de mesures excepcionals marcades pel Govern per contenir l’expansió del coronavirus, l’Hospital de Sant Boi recuperarà, l’1 de juny, l’atenció a les dones embarassades i a nens de les poblacions de Sant Boi, Sant Vicenç dels Horts, Torrelles de Llobregat, Viladecans, Sant Climent, Gavà, Castelldefels i Begues.

A partir de dilluns, davant de qualsevol situació d’urgència relativa al seu procés d’embaràs –pèrdues, contraccions abans de temps, part imminent–, les dones s’hauran de dirigir a l’Hospital de Sant Boi, com venia sent habitual fins abans de l’estat d’alarma.

Des del mes de març s’havia redirigit les embarassades d’aquestes poblacions a les urgències de l’Hospital Maternoinfantil Sant Joan de Déu d’Esplugues, en comptes de ser ateses a Sant Boi, mentre que les urgències pediàtriques s’atenien al centre santboià, però, en cas d’ingrés hospitalari, eren traslladades a Esplugues.

Notícies relacionades

Els controls ambulatoris de dones embarassades, que ara s’atenen a les consultes externes –visites, ecografies, corretges, etc.–, es continuaran atenent al mateix centre. Un retorn a la normalitat que s’emmarca en la fase de desescalada amb l’objectiu d’arribar, progressivament, a una nova normalitat amb garanties de seguretat.

Més notícies de Sant BoiGavà en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA