FESTA MAJOR 'ONLINE'

La festa major virtual de Sant Boi genera més de 12.000 visualitzacions en dos dies

Amb Instagram i Youtube com a principals escenaris, més de 50 artistes i tècnics van treballar per fer possible una versió 'online' de la festivitat

Els dos espectacles més vistos van ser l'inici i el tancament oficial de les celebracions, amb un pregó teatralitzat i una versió virtual del piromusical

47923544141 ceb6e02971 o

47923544141 ceb6e02971 o

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els continguts de la festa major de Sant Boi, celebrada aquest any de manera virtual a causa de la pandèmia del coronavirus, van generar més de 12.000 visualitzacions en els dos dies que va durar la festivitat, celebrada el 19 i 20 de maig amb Instagram i Youtube com a protagonistes i gràcies a la feina de més de 50 artistes i tècnics locals.

El canal de Youtube va acumular 6.277 visualitzacions i els dos espectacles més vistos van ser l’inici i el tancament oficial de la festivitat, és a dir, el pregó teatralitzat (844 visites), protagonitzat per l’actor Toni Juárez, i la versió virtual del piromusical, que va mostrar els focs artificials amb una banda sonora a càrrec de sis grups i intèrprets santboians.

En el canal d’Instagram es van comptabilitzar 6.249 visualitzacions i en aquest cas van ser els tallers familiars de zumba, ioga, contacontes i ball de gegants, entre d’altres, les activitats que cridar més l’atenció de la ciutadania.

Mig centenar de persones implicades

Per la seva banda, les exposicions històriques que es poden visitar encara en la pàgina web de la festa major, una amb fotografies antigues i una altra amb cartells de la festivitat del segle XX, van ser seguides en total per gairebé un miler de persones.

Notícies relacionades

Ajuntament, entitats i comunitat local es van unir per crear el cartell de la festa virtual d’aquest any, en què han participat més de 50 artistes i tècnics per dur a terme les tasques de producció i els espectacles. A tots ells va dirigir un agraïment l’alcaldessa, Lluïsa Moret, a través d’una conferència celebrada després de la projecció del piromusical.

Més notícies de Sant Boi en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Catalunya