NOU CÀRREC

Lluïsa Moret presidirà la Comissió d'Educació de la Federació Espanyola de Municipis

L'alcaldessa de Sant Boi ha sigut nomenada per la FEMP per dirigir aquesta comissió, creada aquesta mateixa setmana i que ha aprovat un full de ruta per al període 2019-2023

femp-comissi-educaci

femp-comissi-educaci

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’alcaldessa de Sant Boi, Lluïsa Moret, ha sigut nomenada presidenta de la Comissió d’Educació de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP), constituïda formalment aquesta mateixa setmana amb l’objectiu de reforçar el paper dels governs locals a favor de l’educació  inclusiva i de qualitat.

La comissió, constituïda mitjançant videoconferència a causa de la situació de crisi sanitària, està formada per 25 representants d’entitats locals i comptarà amb Lluïsa Moret com a presidenta i Astrid María Pérez Batista, alcaldessa de la localitat canària d’Arrefice, com a vicepresidenta.

Aquesta mateixa setmana el grup s’ha reunit per primera vegada i ha començat a treballar per abordar els reptes de la ‘nova realitat’ que ve després de la crisi del coroanvirus, per a la qual cosa s’ha aprovat un full de ruta per al període 2019-2023 que servirà com a referència.

L’educació, clau en la ‘nova normalitat’

L’alcaldessa de Sant Boi ha ressaltat que l’educació serà «una peça clau per repensar les ciutats i les prioritats dels governs municipals en l’etapa de nova normalitat que està començant». Segons la presidenta, la capacitat de l’educació per ser «maneta de canvi» la converteix en una eina definitiva per abordar els reptes d’aquesta nova etapa.

Notícies relacionades

Així, des de la comissió la FEMP treballarà per «reforçar el paper dels governs locals, les seves competències i els seus recursos», per «garantir una educació inclusiva i equitativa de qualitat» i per «promoure oportunitats d’aprenentatge per a totes les persones al llarg de les seves vides».

Més notícies de Sant Boi en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Ajuntaments