TEATRE

Sant Boi acull l'obra 'Un dia qualsevol' a l'equipament municipal Can Massallera

La peça, a càrrec de la companyia Les Antonietes Teatre, és una comèdia que gira al voltant de quatre grans temes: l'amistat, l'amor, la vellesa i la solitud

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’equipament municipal Can Massallera de Sant Boi de Llobregat acollirà el 26 de gener l’obra de teatre ‘Un dia qualsevol’, a càrrec de la companyia Les Antonietes Teatre. La peça és una comèdia que gira al voltant de quatre grans temes: l’amistat, l’amor, la vellesa i la solitud.

Té setanta-set anys i es diu Marta. O, com a mínim, així l’han anomenat fins ara. Però ella sempre ha volgut dir-se Solange. Aprofitant que el seu marit acaba de morir i ella ha hagut de traslladar-se a la residència Bon Repòs, ha decidit canviar-se el nom. Amb aquesta premissa comença ‘Un dia qualsevol’, que derivarà en situacions «absurdes i divertides» que complicaran la vida de la directora de la residència.

Oriol Tarrasón és l’autor i l’encarregat de la direcció artística d’aquesta comèdia, mentre que Martí Torras Mayneris s’ocupa de la direcció escènica.

Coproducció

Aquesta obra és una coproducció del GREC 2019 Festival de Barcelona, Les Antonietes i Ohm Productions i comptarà amb la participació del Grup de Teatre del Carrer Mariano. L’espectacle, amb una durada aproximada d’1 hora i 20 minuts, s’emmarca en la Temporada d’Arts Escèniques de l’Ajuntament de Sant Boi.

Notícies relacionades

L’entrada general té un valor de 14 euros –10 euros l’entrada reduïda–, mentre que els menors de 16 anys poden adquirir-la per un valor de cinc euros.

Més notícies de Sant Boi en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA