MILLORS ESPORTISTES CATALANS

La triatleta de Sant Boi Judith Corachán és finalista dels premis Fosbury 2019

En la segona fase de votació, oberta fins al 10 de gener, el comptador parteix de zero

vista-general-sant-boi

vista-general-sant-boi / Picasa

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Judith Corachán, subcampiona del món de triatló en llarga distància i campiona de l’Embrunman, s’ha colat entre les deu esportistes més votades per guanyar el premi Fosbury 2019, que reconeix «els millors esportistes dels Països Catalans».

Els i les finalistes s’han classificat per a la final després de superar la primera fase de votació que comptava amb 100 candidats (50 homes i 50 dones) i en què es van comptabilitzar més de 30.000 vots entre el 18 de desembre i l’1 de gener del 2020.

En aquesta segona fase de votació, oberta fins al 10 de gener, el comptador parteix de zero i el sistema canvia: només es pot votar per un únic esportista per categoria i el resultat de la votació no serà públic.

Gasol fora

Ara, l’esportista de Sant Boi haurà de competir amb: Carla Escrich, Dèlia Valentí, Telma Cester, Victòria de València, Èlia Canales, Sheila Avilés, Maria Losada, Marina González i Estefania Troguet.

Notícies relacionades

En la categoria masculina, la candidatura de Marc Gasol, que el 2019 va guanyar l’anell de l’NBA i el Campionat del Món amb la selecció espanyola de de Bàsquet, ha quedat fora al no obtenir un nombre de vots suficient per passar a la segona fase.

Més notícies de Sant Boi a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA