DEMANDA DELS JOVES

El Consell de l'Adolescència de Sant Boi elaborarà una guia d'educació sexual

La iniciativa, una proposta de l'Ajuntament, neix arran d'una enquesta que van completar 300 adolescents del municipi del Baix Llobregat

consell-local-sant-boi

consell-local-sant-boi / cristina.diestro

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Per encàrrec del’Ajuntament, el Consell Local de l’Adolescència de Sant Boi elaborarà durant els pròxims dotze mesos una guia sobre educació sexual per a adolescents. Aquesta tasca «donarà resposta a una de les principals demandes de les persones d’aquesta franja d’edat recollides mitjançant una enquesta», afirmen des de l’Ajuntament.

El 17 de desembre passat, es va celebrar l’acte de renovació del Consell Local de l’Adolescència, un organisme que es va constituir fa un any. 31 adolescents de la ciutat formen part en l’actualitat, els quals són alumnes dels instituts de Sant Boi, membres d’entitats socioeducatives i de lleure i exintegrants del Consell Local de la Infància que voluntàriament també han volgut participar en la posada en marxa d’aquest altre òrgan.

Un any en funcionament

Durant l’acte, es va fer balanç de la feina feta durant el primer any de funcionament. Des del seu origen, el grup d’adolescents ha creat un logotip Consell Local de l’Adolescència i ha participat en el pregó de la Festa Major 2019 i en l’encesa de l’enllumenat nadalenc.

També han recollit, per encàrrec del govern municipal, les necessitats i interessos dels i les adolescents de Sant Boi mitjançant una enquesta que van completar un total de 300 joves de la ciutat d’entre 12 i 18 anys.

Notícies relacionades

Entre les demandes principals manifestades hi havia la millora dels espais verds, el reforç de la informació rebuda en matèriad’educació sexual o la posada en marxa d’espais per a activitats esportives i de lleure específics per a adolescents.

Més notícies de Sant Boi a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA