FOMENT DE LA BICICLETA

Més metres de carril bici a la ronda Sant Ramon de Sant Boi

Les obres tindran un cost de 900.000 euros i una durada prevista de cinc mesos

ronda-sant-ramon-render-obres-adequaci

ronda-sant-ramon-render-obres-adequaci

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les obres d’adequació del tram de la ronda de Sant Ramon de Sant Boi, situada entre el carrer de Baldiri Aleu i l’avinguda de l’Onze de Setembre, han començat. Aquest tram de 500 metres de longitud s’urbanitzarà amb una nova vorera i la prolongació del carril per a bicicletes.

Els treballs «permetran millorar el front d’aquesta important via de comunicació de Sant Boi», diuen des del consistori, amb una vorera nova de 3 metres d’amplada i un carril bidireccional per a bicicletes, també de 3 metres, separats per una franja amb arbres i arbustos. També s’hi instal·larà nou enllumenat públic.

L’àmbit de l’actuació, que té una superfície aproximada de 9.500 m2, neix i travessa la plaça de l’Agricultura i recorre el lateral de la ronda de Sant Ramon, que actualment s’utilitza de manera provisional com a aparcament. La part més allunyada de la calçada continuarà tenint aquest mateix ús.

Gairebé un milió d’euros de cost

Notícies relacionades

Les obres, amb un cost de 900.000 euros i una durada prevista de cinc mesos, donaran continuïtat a l’actual carril per a bicicletes de la ronda de Sant Ramón a través de l’avinguda de la Torre de la Vila.

Mésnotícies de Sant Boi a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA