COL·LECTIU VULNERABLE

Conveni entre la Fundació Agbar i Sant Boi per reforçar l'acollida de persones refugiades

Per segon any consecutiu, la ciutat del Baix Llobregat rebrà un ajut econòmic per a l'atenció de sol·licitants d'asil

conveni-agbar

conveni-agbar / Picasa

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Sant Boi i la Fundació Agbar col·laboraran un any més per acollir i acompanyar les persones refugiades a Sant Boi. Per segon any consecutiu, la ciutat rebrà un ajut econòmic que «afavorirà la plena inclusió i l’autonomia de les persones refugiades o sol·licitants d’asil», segons expliquen des de l’Ajuntament.

La Fundació Agbar ha atorgat una ajuda de 33.500 euros a l’Ajuntament per a la realització del projecte ‘Enfortiment del sistema d’acollida a refugiats a Sant Boi’, que forma part del Pla municipal d’acollida refugiats.

L’alcaldessa, Lluïsa Moret, i el director generald’Aigües de Barcelona i patró delegat de la Fundació Agbar, Ignacio Escudero, han firmat aquest divendres, dia 13 de desembre, el conveni de col·laboració que permetrà desenvolupar aquest projecte.

Dispositiu habitacional complementari

Notícies relacionades

«La iniciativa permetrà reforçar a Sant Boi el sistema estatal d’acollida de refugiats, i apostar per la seva plena inclusió i autonomia», afegeixen des del consistori. L’ajuda consolida un projecte d’atenció integral i especialitzat vinculat a un dispositiu habitacional complementari a l’estatal, que serà gestionat per la Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat.

Mésnotícies de Sant Boi a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA