FESTES NADALENQUES

Torna el Pessebre Vivent de Sant Boi als jardins del Parc Sanitari Sant Joan de Déu

Es podrà visitar durant el cap de setmana del 14 i 15 de desembre, d'11 a 14.30 h i de 16 a 20 h, amb entrada gratuïta

200 veïns de la ciutat de Sant Boi participen en aquesta cita nadalenca, un esdeveniment de referència per a la localitat

foto-3

foto-3

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els pròxims dies 14 i 15 de desembre el recinte del Parc Sanitari Sant Joan de Déu acollirà de nou el Pessebre Vivent de Ciutat Cooperativa i Molí Nou. La iniciativa «reflecteix l’arrelament del teixit comunitari al municipi de Sant Boi de Llobregat», apunten des del Parc Sanitari.

El pessebre, que va néixer el 2009 a iniciativa de la Comissió de Festes dels barris de Ciutat Cooperativa i Molí Nou de Sant Boi en el marc de les activitats de Nadal, se celebra des del 2012 als jardins del Parc Sanitari i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Boi.

Aquesta cita nadalenca s’ha convertit en un projecte de referència consolidat que inclou tota la ciutat Sant Boi i els pobles dels voltants. El pessebre, amb demostracions d’oficis tradicionals i tallers familiars, compta amb la col·laboració d’unes 200 persones que, a títol personal o en representació de diferents associacions col·labora en els preparatius, cedeixen animals vius o canten nadales.

Entrada gratuïta

Així, els jardins del recinte del Parc Sanitari, al costat de la gruta gaudiniana de principis del segle XX, acolliran escenes com el naixement del nen Jesús i l’arribada delsReis Mags d’Orient.

El pessebre vivent es podrà visitar durant el cap de setmana, d’11 a 14.30 h i de 16 a 20 h, amb entrada gratuïta.

El Parc Sanitari Sant Joan de Déu

El Parc Sanitari és una xarxa de serveis assistencials, docents i d’investigació integrats a dos grans àmbits: Hospital General i Salut Mental. Aquesta estructura proporciona una«atenció integral de qualitat, tant en l’aspecte sanitari com social, potenciant, a més, un model proactiu de serveis de base comunitària».

Notícies relacionades

En l’àmbit de la Salut Mental incloent-hi la xarxa Penitenciària, s’ha desenvolupat un conjunt de dispositius especialitzats en salut mental i rehabilitació d’adults al territori. A l’Hospital General es potencien «fórmules d’atenció innovadores per evitar estades hospitalàries convencionals, impulsant l’atenció ambulatòria», expliquen des del Parc.

Mésnotícies de Sant Boi a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA