TEATRE FAMILIAR

Sant Boi acull l'espectacle de teatre i titelles 'Contes de Nadal de les Germanes Baldufa'

L'esdeveniment s'emmarca en la Temporada d'Arts Escèniques i Música i anirà a càrrec de Tanaka Teatre

baldufa-sant-boi

baldufa-sant-boi

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La plaça del’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat acollirà el pròxim dissabte 21 de desembre l’espectacle de teatre i titelles ‘Contes de Nadal de les Germanes Baldufa.L’esdeveniment, organitzat pel consistori del municipi del Baix Llobregat, s’emmarca en la Temporada d’Arts Escèniques i Música i anirà a càrrec de Tanaka Teatre.

L’obra està recomanada per a nens d’entre 4 i 11 anys i el seu guió és un treball conjunt entre Ariadna Matas i Elsa Lluch.

L’espectacle explica la història de laLilian i la Sophie, que han fet un punt i a part en els seus viatges per celebrar el Nadal en família. «I és que els encanta fer el pessebre i representar ‘Els Pastorets’,però també saben que cada cultura viu aquestes festes d’una forma diferent», avancen des de l’Ajuntament.

Viatges al voltant del món

Notícies relacionades

Amb les dues protagonistes, els espectadors recorreran el món a través de diferents«contes màgics».Entre les seves diferents aventures, viatjaran als freds boscos russos de la mà del Rei de Gebra o descobriran el ‘miracle’ del canelobre jueu que va estar encès durant vuit dies seguits.

Més notícies de Sant Boi a l’edició local de EL PERIÓDICO DE CATALUNYA