NOUS MODELS DE CIUTAT

Sant Boi acull la jornada 'TECH Cities' per repensar les ciutats mitjançant els Objectius de Desenvolupament Sostenible

La jornada comptarà amb una destacada presència de representants institucionals de les diferents administracions públiques

ajuntament-sant-boi

ajuntament-sant-boi

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El dimecres 4 de desembre tindrà lloc a l’espai Cal Ninyo de Sant Boi la jornada ‘Tech Cities. Agenda urbana i Polítiques d’Innovació’, organitzada per TECH Friendly i l’Ajuntament de Sant Boi.

Serà un punt de trobada perquè agents públics i privats de tot Espanya es plantegin com repensar les ciutats mitjançant els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). La jornada comptarà amb una destacada presència de representants institucionals de les diferents administracions públiques.

El programa preveu la celebració de tres taules rodones, amb els títols:‘La ciutat de la dada’,’Agenda rrbana’i’El paper de les xarxes de col·laboració al servei de les ciutats’.

Els premis TECH Cities

TECH Friendly aprofitarà per presentar els premis i el rànquingTECH Cities,una iniciativa que es durà a terme de cara al 2020 i que reconeixerà la tasca de les ciutats en relació amb els ODS.

Notícies relacionades

La jornada ‘Tech Cities. Agenda urbana i Polítiques d’Innovació’ comptarà amb la presència, entre d’altres, de representants de: el Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats i el Ministeri de Foment; la Generalitat de Catalunya; la Diputació de Barcelona; el Govern Basc; la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP); ciutats com Barcelona, Barakaldo o Alcoi i empreses com Vodafone i SILO.

Mésnotícies de Sant Boi a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA 

Temes:

Ajuntaments