DIA INTERNACIONAL DE LA PAU

Sant Boi celebra el Dia Internacional de la Pau amb el procés de pau de Colòmbia com a focus

La jornada combinarà espais de reflexió sobre el desenvolupament del procés amb espais estrictament lúdics

ajuntament-sant-boi

ajuntament-sant-boi

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La commemoració del Dia Internacional de la Pau a Sant Boi se centra aquest any en la construcció de la pau a Colòmbia. La plaça de Teresa Valls i Diví acolliran diumenge 6 d’octubre una jornada dedicada a aquesta temàtica.

La Jornada per la pau a Colòmbia s’havia de celebrar el dia 21 de setembre, però es va suspendre per la previsió de pluja i s’ha ajornat fins aquest cap de setmana per fer-la coincidir amb la celebració del Barrejant.

«La jornada permetrà compartir vivències i reflexionar sobre el procés de pau a Colòmbia en un ambient lúdic amb diferents propostes dirigides a nens i adults», expliquen des de l’Ajuntament. «L’elaboració d’un sancocho popular serà un punt de trobada per a la població colombiana de Sant Boi i una forma per parlar del procés de pau», afegeixen.

Espais de reflexió i propostes lúdiques

Sant Boi s’ha afegit un any més a la commemoració del Dia Internacional de la Pau amb una programació d’activitats que combina espais de reflexió i diàleg i propostes més estrictament lúdiques.

Notícies relacionades

El motiu pel qual Sant Boi dedica aquesta commemoració al procés de pau de Colòmbia neix a partir d’una proposta impulsada pel Col·lectiu Sociojurídic Fals Borda amb el recolzament del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament.

Més notícies de Sant Boi a l’edició local ‘EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Colòmbia