RÀDIO LOCAL

Noves veus i seccions en la nova temporada de Ràdio Sant Boi

L'emissora local incorpora figures com l'exalcalde Jaume Bosch a la tertúlia política de la República Santboiana, que estrena secció sobre naturalesa

Els serveis informatius estrenaran a l'octubre un espai d'entrevistes per conèixer els nous regidors i organitzaran un debat mensual entre partits

rdio-sant-boi

rdio-sant-boi

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’emissora local santboiana, Ràdio Sant Boi (89.4 FM), ha donat inici aquest dilluns a la nova temporada, una etapa que s’inicia amb diverses novetats i noves veus, com la de l’exalcalde Jaume Bosch i l’exregidor Luiz Pérez, que s’incorporen a la tertúlia política diària del magazín matinal La República Santboiana.

A més, el programa incorpora també un espai dedicat a la naturalesa i noves veus se sumen a la tertúlia esportiva dels dilluns, que inclourà, com la política, una segona part de temàtica local i comarcal. Per la seva part, el reporter ‘el Nano’ sorprendrà els oients amb les últimes novetats a peu de carrer.

L’altre matinal de l’emissora municipal, Dies de Ràdio, reforça la seva vocació per l’actualitat i el teixit associatiu de Sant Boi i torna a acollir les escoles de la ciutat com a colofó a la seva visita dels dijous a l’Ajuntament. A més, en reprèn un dels grans destacats de la temporada anterior:l’espai per a emprenedors de Sant Boi Empresarial, els dimecres a les 11 h.

A la tarda, els noisd’El Momento Inútil  tornen amb moltes sorpreses, entre elles una nova pàgina web, nou logo i noves cares i veus, però amb el seu habitual humor. Per la seva part, els serveis informatius preparen per al pròxim mes d’octubre un espai d’entrevistes per conèixer millor els nous regidors del consistori, a mésd’un debat mensual amb els portaveus dels grups municipals.

Notícies relacionades

En total, gairebé 30 programes realitzats per col·laboradors de l’emissora municipal, que fan possible una temporada més el funcionament de Ràdio Sant Boi i que continuen apostant, un any més, per la informació de proximitat.

Més notícies de Sant Boi en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA