CULTURA LOCAL

Dos espectacles 'made in Sant Boi' en la Temporada d'Arts Escèniques de tardor

L'obra de teatre 'Esguerrades' ret homenatge a les dones de la guerra civil i 'Jazz per tu' obrirà la Mostra de Jazz

esquerrades

esquerrades

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aquesta tardor la Temporada d’Arts Escèniques de Sant Boi presenta dues produccions santboianes, l’obra de teatre ’Esguerrades’, centrada en la memòria històrica, i l’espectacle musical ‘Jazz per tu’, feta especialment per a l’ocasió, que obrirà la Mostra de Jazz a l’octubre.

La major part de l’oferta d’aquesta temporada està programada a Can Massallera, però també es faran activitats en altres punts de la ciutat «amb l’objectiu d’arribar a tots els públics», assenyalen des del consistori.

‘Esguerrades’ (22/9), de la companyia Teatre et Alia, està dirigida per l’autora santboiana Laura Orri i per Joana Martínez, i explica el testimoni vital de tres dones durant la guerra civil. Des de les visions, cada una diferent, d’aquestes dones «l’obra fa un homenatge a totes les víctimes de les guerres», expliquen des del consistori.

Per la seva part, ‘Jazz per tu’, a càrrec de l’orquestra de cambra A 4 Cordes, una formació ‘made in Sant Boi’, és l’altra producció local de la temporada que obrirà la XXVIII Mostra de Jazz (11/10).

Propostes variades per a la tardor

La programació inclou dues comèdies:  ‘ Yo sobreviví a la EGB’, de Jordi Merca (6/10), un trasllat divertit a la infància, i ‘Laponia’ (24/11), amb Roger Coma, sobre les mentides benintencionades, les il·lusions i l’educació que rebem des de petits.

Quant als espectacles familiars, la programació començarà amb ‘Fili Busters’, un espectacle gratuït de circ de carrer (28/9). L’endemà les marionetes, els colors i la música seran protagonistes en ‘El monstre de colors’ (29/9), una adaptació de l’obra del mateix nom d’Anna Llenas, traduïda a 16 idiomes.

Notícies relacionades

El punt final a la temporada de tardor el posarà la cita tradicional amb el Festival de Valsos (15/12). L’Orquestra Simfònica del Vallès  tornarà a Sant Boi amb «un nou espectacle intens, farcit de danses de tot el planeta, amb els valsos clàssics com a fil conductor», expliquen des del consistori.

Més notícies de Sant Boi en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA 

Temes:

Teatre