TEMPORADA DE CINE

Sant Boi impulsa Rebobinats, un nou club dirigit als amants del cine

A partir del 19 de setembre, els fanàtics del setè art tindran una cita cada tercer dijous del mes a la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer

A més, el 15 de setembre s'iniciaran les visites guiades als cines de Can Castellet, que culminaran amb la projecció d'una pel·lícula en 35 mm

cinemes-1

cinemes-1

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Setembre de cine a Sant Boi. A partir del pròxim mes, els amants del cine de la localitat i aquells que vulguin conèixer més sobre els racons i secrets del setè art podran disfrutar de dues noves propostes pensades especialment per a ells: el nou club de cine Rebobinats i les visites guiades que començaran als cines de Can Castellet.  

La primera proposta s’inaugurarà el 19 de setembre a la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer, que serà escenari de les trobades cinèfiles que se celebraran cada tercer dijous del mes a les 19.00 h, en el qual els participants podran intercanviar opinions, comentar pel·lícules i intervenir en diferents activitats relacionades amb el cine.   

Allà podran descobrir les claus del llenguatge cinematogràfic i comentar, amb un moderador especialitzat en cine, qualsevol tema relacionat amb el setè art que els pugui interessar, des de les bandes sonores fins als guions o les adaptacions literàries, a més de participar en sortides en grup als cines de la localitat.

Visites guiades als cines de Can Castellet

D’altra banda, el dia 15 de setembre començarà una altra de les propostes cinematogràfiques de Sant Boi per a aquest curs: les visitades guiades a les instal·lacions dels cines de Can Castelletuna de les apostes de l’equipament per a aquesta temporada, que permetran als visitants conèixer des dels detalls de la sala fins a les entranyes de la cabina de projecció, i que tindran un contingut adaptat per a nens.

Notícies relacionades

A més, com que l’equip tècnic dels cines permet projectar en digital i en 35 mm, els cinèfils més nostàlgics –i també els joves més curiosos– podran culminar la seva visita (es faran cada diumenge) amb una projecció en 35 mm, amb la qual podran descobrir com es disfrutava abans de la imatge als cines.

Més notícies de Sant Boi en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Cine