COMBAT POÈTIC

Sant Boi acull la final de la 5a edició del Poetry Slam del Baix Llobregat

L'acte se celebrarà el dia de Sant Jordi i la persona guanyadora representarà la comarca en la final estatal

sant-boi

sant-boi

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El pròxim dimarts 23 d’abril, diada de Sant Jordi, Sant Boi acollirà per cinquè any consecutiu la final del campionat de Poetry Slam del Baix Llobregat, que reunirà al municipi els nou finalistes dels set tornejos celebrats al setembre i d’on sortirà el guanyador que representarà la comarca en la gran final estatal.

Aquest torneig poètic, amb un format que emula el d’un combat de boxa, però amb enfrontaments a base de vers, està obert a qualsevol persona que hi vulgui participar i ho pot fer en qualsevol idioma, i els dos campions de cada torneig i els segons classificats més valorats són qui es disputaran el títol en la final del dia 23.

L’acte es complementarà amb un concert a càrrec del grup Canciones de Nadie i una exhibició dels finalistes del taller Poetic Pressing Catch, en què han participat gairebé 200 alumnes dels instituts Rubió i Ors i Ítaca, en el marc del projecte Cultura als Barris.

Notícies relacionades

El campionat és una iniciativa de l’associació Cultura Excèntrica, que té Cysco Muñoz com un dels seus impulsors i compta amb la col·laboració de La Masia, Copyart i el programa ‘La República Santboiana’, de Ràdio Sant Boi.

Més notícies de Sant Boi a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Poesia