MERCATS AMBULANTS LOCALS

Els mercats ambulants de Sant Boi s'amplien amb 80 parades noves

L'oferta de mercats ambulants de la ciutat incorpora així nous sectors de venda i se situa amb 385 parades vorejant el 100% de l'ocupació total

L'ampliació de l'oferta arriba després d'una campanya de captació realitzada durant dos mesos en diferents mercats de la província de Barcelona

mercat-ambulant-ciutat-cooperativa

mercat-ambulant-ciutat-cooperativa / Picasa

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els mercats ambulants de Sant Boi incrementaran la seva activitat a partir d’aquesta primera setmana d’abril amb 80 llocs de venda nous, que incorporen a l’oferta del municipi nous sectors de venda.

Entre ells, espais de venda de petits electrodomèstics, minerals, decoració de la llar i parades d’eines i recanvis. Un augment que situa en 385 els punts de venda en funcionament, vorejant el 100% de l’ocupació total.

Sant Boi compta actualment amb quatre mercats ambulants, que funcionen als voltants dels mercats municipals de La Muntanyeta, Sant Jordi i Torre de la Vila i a la Ciutat Cooperativa un o dos dies a la setmana. 

Notícies relacionades

Uns espais destinats a potenciar la compra de proximitat als mercats municipals i donar vida a les àrees comercials de la ciutat, que ara diversificaran la seva oferta després d’una campanya de captació de paradistes realitzada en altres mercats de la província en els últims dos mesos.

Més notícies de Sant Boi en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Mercats