PROJECTE LET'S WO+MEN

Sant Boi posa en marxa un projecte per trencar barreres de gènere en l'esport

Let's Wo+Men és un programa de promoció esportiva pensat per desenvolupar habilitats i transmetre valors en el món de l'esport femení i masculí

f2018-0209a-lets-women-ues

f2018-0209a-lets-women-ues

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Sant Boi ha engegat un programa de promoció esportiva pensat per desenvolupar habilitats i transmetre valors en el món de l’esport femení i masculí. Let 's Wo+Men és una iniciativa de la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament, que compta amb la col·laboració de la Unió Esportiva Santboiana.

Gràcies a aquest programa, 80 nens i nenes dels equips de rugbi sub-12 i sub-16 de l’entitat participaran durant quatre mesos en tallers formatius on s’incidirà en valors com la paciència, l’empatia, la sensibilitat, la vulnerabilitat , la força, la perseverança o el lideratge.

Let 's Wo+Men entén aquests valors com a qualitats que s’han de transmetre tant als nens com a les nenes, que són útils tant per a la pràctica esportiva com per a la vida i que ajuden a crear referents per a la comunitat.

L’objectiu de Let's Wo+Men és trencar barreres de gènere i prevenir riscos, com la pressió de l’èxit, el culte a la imatge, el ‘bullying’, la hipersexualització o l’abandonament de la pràctica esportiva, un fenomen que provoca altes taxes de sedentarisme.

Notícies relacionades

Sant Boi de Llobregat és un dels 3 municipis catalans on es duu a terme el programa Let's Wo+Men. La iniciativa combina dues prioritats: aprofitar el potencial dels nens i de les nenes, i fomentar la pràctica esportiva com a instrument de salut, benestar i cohesió social.

Més notícies de Sant Boi