TRÀFIC DE DROGUES

Ingressen a presó tres homes vinculats al tràfic de drogues a Sant Boi

Els Mossos van trobar droga, diners, telèfons i joies en l'escorcollament d'un pis situat al centre de la ciutat

1
Es llegeix en minuts
ACN

Els Mossos d’Esquadra van detenir dijous passat a Sant Boi quatre homes vinculats al tràfic de droguestres dels quals han ingressat a la presó i un altre ha quedat en llibertat amb càrrecs.

Al pis registrat es van intervenir 211 grams de cocaïna i 338 grams d’haixix, a més d’un total de 6.040 euros en bitllets de 20 i 50 euros i procedents de la venda d’estupefaents.

Els agents van trobar a més rellotges i joies d’or suposadament utilitzats pels compradors per pagar la droga, així com diversos telèfons utilitzats per contactar amb els clients i balances de precisió, embolcalls i substàncies de tall per adulterar la droga, augmentar-ne el pes i obtenir més beneficis per la venda.

La investigació va portar als Mossos fins a un pis ubicat en una cèntrica via de la ciutat i les indagacions fetes sobre l’activitat de les persones que hi residien, tots de nacionalitat marroquina, va confirmar les sospites inicials.

Notícies relacionades

Els investigadors van entrar al pis el 4 d’octubre i van detenir els quatre homes, presents a l’escorcoll, per un delicte contra la salut pública, ja que tots tenien droga, diners, telèfons i algunes d’aquestes eines a les seves habitacions.  

Més notícies de Sant Boi a l’edició local de EL PERIÓDICO DE CATALUNYA