RUGBI

La UE Santboiana s'emporta la victòria contra el Barça en l'últim minut

Els de Sant Boi van guanyar per 26 a 27 el gran derbi del rugbi català disputat dissabte a la Foixarda

800 x 6

800 x 6

1

Quan sonava la botzina final i davant els 2.900 aficionats i aficionades que omplien la Foixarda arribava la victòria de la UE Santboiana contra el FC Barcelona Rugbi aquest diumenge, en la que ha sigut la primera jornada amb victòria dels llobregatencs a Divisió d’Honor de la temporada 2018-2019.

La Santboiana aconseguia avançar-se al marcador gràcies a una acció de Johnny Bentley i, després de disputar un primer temps brillant, se n’anava al descans amb un 5 a 13 favorable que augurava molt bones esperances.

Però la reacció blaugrana no va trigar a arribar i els del Barça van tornar al terreny de joc amb les energies renovades i avançant-se al marcador. A 10 minuts del final, el marcador assenyalava un 26-13 que feia pensar en un partit ja sentenciat.

Però lluny de relaxar-se, els santboians van intentar reanimar el partit en els últims minuts, i ho van aconseguir després d’una jugada en equip culminada en un assaig de Marcos Puig transformat per Johnny Bentley, que atorgava una victòria soferta als del Baix en l’últim sospir i deixava el marcador en un ajustat 26-27.

La Santboiana trenca així la mala ratxa que arrossegava tant en els seus partits contra el FCB, ja que havia perdut en les últimes dues ocasions –incloent-hi la Supercopa– com en aquest agre inici de temporada, en què ha començat perdent les dues primeres jornades.

Després de posar-se el gran derbi del rugbi català a la butxaca, els de Sant Boi es preparen ja per al seu pròxim partit d’aquesta setmana contra el Cisneros al Baldiri Aleu.