CURS ESCOLAR 2018-2019

Més d'11.500 estudiants inicien el nou curs escolar a Sant Boi

La ciutat manté l'oferta de l'any anterior i comença l'any amb places vacants en alguns nivells

inici-curs-escolar-sant-boi

inici-curs-escolar-sant-boi / Picasa

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un totald’11.573 alumnes i alumnes han inaugurat aquest dimecres, 12 de setembre, el nou curs escolar 2018-2019 a Sant Boi. La ciutat compta aquest any amb 7.805 escolars d’infantil i primària i amb 3.733 de secundària, en un curs que segueix oferint el mateix nombre de places que l’any anterior.

De tots els alumnes, uns 765 han viscut el seu primer dia d’escola a les aules de P3 que, a causa del descens de demanda, no ha hagut d’ampliar l’oferta de grups en aquest nivell, cosa que sí que va haver de fer l’any passat.

Així, en el primer nivell d’infantil el nombre d’escolars ha descendit aquest any en 70 alumnes, i això ha permès mantenir el mateix nombre de línies. Les classes comencen, per tant, amb prou vacants per absorbir durant el curs possibles incorporacions.

El procés de matriculació s’ha dut a terme amb normalitat i el 95% de les famílies ha pogut obtenir plaça en el centre educatiu que havia demandat com a primera o segona opció, un 5% més que l’any passat.

Notícies relacionades

També s’han posat en marxa aquest dimecres els alumnes i alumnes dels nivells d’educació secundària obligatòria (ESO), que aquest curs seran 3.733, mentre que la resta, d’ensenyaments postobligatoris, ho faran aquest divendres.

Més notícies de Sant Boi en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA