CONCURS PER A JOVES

Obert el termini per participar en el concurs de cartells del Mercat d'Art Jove de Sant Boi

Joves de 16 a 35 anys de tot Catalunya poden presentar les seves propostes fins al 28 de setembre de manera presencial o virtual

concurs-cartells-maj2018

concurs-cartells-maj2018

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Sant Boi ha tornat a organitzar aquest any un concurs per seleccionar el cartell que identificarà el Mercat d’Art Jove 2018 de la ciutat, que se celebrarà durant la Fira de la Puríssima, els dies 6, 7 i 8 de desembre.

Joves de 16 a 35 anys de tot Catalunya –tot i que tindran prioritat els i les joves de Sant Boi–, poden presentar les seves propostes fins al pròxim 28 de setembre, de manera presencial o telemàtica.

Un jurat farà la primera elecció de 10 cartells, que es publicaran a la pàgina de Facebook de La Factoria Jove de Can Massallera perquè, mitjançant una votació popular, es decideixin les tres imatges més votades.

El jurat seleccionarà el cartell guanyador entre els tres finalistes, que a més de ser l’elegit per il·lustrar l’esdeveniment, rebrà un premi que inclourà material d’il·lustració i disseny valorat en 500 euros.

El Mercat d’Art Jove és un espai de creació i promoció per a la joventut santboiana i pretén ser mostra de l’aportació cultural dels i les joves a la ciutat, per això, i continuant amb aquesta filosofia, l’organització va crear aquest concurs per triar el cartell que identificarà les activitats incloses en l’esdeveniment.

Les obres que es presentin a concurs han de ser originals, inèdites i anònimes i poden ser de qualsevol temàtica, tècnica, estil i color, sempre que es respecti el text i la indicació de les dates en què se celebra el mercat.

Els interessats i interessades a participar en el concurs es poden dirigir al servei d’informació juvenil El Punt de Sant Boi (C/Mallorca, 30) o bé a l’Oficina Municipal d’Atenció a les Persones (Pl. Ajuntament, 1) fins al 10 de setembre i demanant cita prèvia.

Notícies relacionades

També es pot presentar la sol·licitud a través d’internet, omplint el formulari de participació habilitat a la pàgina web de l’ajuntament. Les bases del concurs estan disponibles també a internet.

Més notícies de Sant Boi en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA