VIVENDA PÚBLICA

El Govern inverteix en la construcció de 40 vivendes públiques a Sant Boi

A través de l'Incasòl, la Generalitat preveu dedicar 16,3 milions d'euros a la construcció d'unes 150 vivendes en quatre municipis de l'àrea metropolitana

dhr1vgdx0aevvsz

dhr1vgdx0aevvsz

1
Es llegeix en minuts
ACN

El Govern ha anunciat que invertirà 16,3 milions d’euros a través del’Institut Català del Sòl (Incasòl) per construir quatre noves promocions de vivenda pública amb prop de 150 pisos en quatre municipis, entre els quals s’inclou Sant Boi.

En concret, l’Incasòl preveu construir a la ciutat un total de 40 vivendes, que s’ubicaran als carrers Baldiri Net i Figueres i comptaran amb dues o tres habitacions cada una.

Aquesta és la segona convocatòria del Programa de lloguer assequible, que es va iniciar l’any passat per impulsar el parc de vivenda pública de la Generalitat. La primera incloïa quatre promocions amb un total de 100 vivendes.

Les obres d’aquests edificis es licitaran durant el primer trimestre del 2019 per un import de 8,7 milions d’euros i seran gestionades per l’Agència de l’Habitatge de Catalunya.

Santa Coloma, Sabadell i Sant Just són les altres localitats en què la Generalitat preveu construir vivenda pública, a les quals s’afegeix a més una cinquena promoció de 40 vivendes al barri de Via Trajana de Sant Adrià de Besòs.

Notícies relacionades

La decisió va ser anunciada en un acte acte de presentació celebrat dimecres passat a la seu del Col·legi Oficial d’Arquitectes de Catalunya (COAC), a Barcelona, que va comptar amb la participació del secretari general d’Hàbitat Urbà i Territori, Agustí Serra, el director de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya, Jaume Font, el director de l’Institut Català del Sòl, Albert Civit, i la degana del COAC, Assumpció Puig.

Més notícies de Sant Boi