Menys barreres

Sant Boi i l'ONCE pacten millorar la vida de les persones amb deficiència visual

L'acord permetrà desenvolupar accions inclusivas en àmbits com la mobilitat, la igualtat d'oportunitats, la formació o les noves tecnologies

 Signatura del conveni de col·Laboració entre l’Ajuntament de Sant Boi  i l’ONCE.

 Signatura del conveni de col·Laboració entre l’Ajuntament de Sant Boi  i l’ONCE. / AJUNTAMENT DE SANT BOI

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L'alcaldessa de Sant Boi, Luisa Moret, i el delegat territorial de l'ONCE a Catalunya, Xavier Grau, van firmar dimarts un acord de col·laboració amb l'objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones amb diversitat funcional de Sant Boi. A l'acte també van assistir Javier López Herranz, regidor de Diversitat funcional, i Raquel Saavedra, directora de l'ONCE al Prat de Llobregat, de la qual depèn administrativament el col·lectiu d'afiliats de Sant Boi de Llobregat.

Les parts firmants han acordat un marc general i estable de col·laboració que els permeti anar desplegant progressivament acords més puntuals d'actuacions referides a persones amb diversitat funcional, especialment amb ceguesa i amb deficiència visual greu, en àmbits com la mobilitat i l'accessibilitat i el disseny universals, la igualtat d'oportunitats, la no discriminació, la formació i el treball, la cultura i l'oci, les noves tecnologies i altres aspectes relacionats amb aquest col·lectiu.

Notícies relacionades

L'ONCE col·labora amb les diverses administracions públiques en la prestació de serveis socials d'interès general. I, per la seva banda, l'Ajuntament de Sant Boi col·labora amb diverses entitats amb el fi de millorar el nivell de benestar dels seus ciutadans i ciutadanes i, especialment, d'aquells que tenen alguna diversitat funcional.

Més notícies de Sant Boi