Caminada solidària

El Parc Sanitari Sant Joan de Déu serà un nou tram de la Magic Line

1.500 persones caminaran aquest diumenge a Sant Boi a favor de persones en situació de vulnerabilitat

 Participants de la Magic Line.

 Participants de la Magic Line. / PERIODICO

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Per primera vegada, la Magic Line de Sant Joan de DéuMagic Line de Sant Joan de Déu, que aquest diumenge arriba a la seva cinquena edició, té com a punt de sortida d'un dels seus recorreguts el Parc Sanitari Sant Joan de Déu. Es tracta d'un circuit de 25 km per Sant Boi del Llobregat i amb una previsió de 1.500 participants.

La sortida d'aquest nou tram començarà dins del Parc Sanitari, on els participants hauran de recórrer tres punts del recinte, com si es tractés d'una gimcana, abans d'iniciar el camí solidari. Durant el trajecte, diverses dinamitzacions s'encarregaran d'animar totes aquelles persones que vulguin viure aquesta festa a favor de persones en situació de vulnerabilitat.

La jornada començarà amb un cafè hospitalari que donarà la benvinguda als participants, mentre passegen entre paradetes solidàries i l'exposició de La Mirada del Otro, un projecte social i comunitari del programa Torrents d’Art del Parc Sanitari que lluita contra l'estigma que envolta la salut mental.

Pels carrers de Sant Boi

Seguidament, la Magic Line recorrerà el parc de la Muntanyeta de Sant Boi, on la Cabuda, la mascota del Parc Sanitari, i un grup de batucada animaran els participants. Després, la festa continuarà per diversos carrers de la ciutat, on continuaran les activitats fins finalment seguir el recorregut del riu Llobregat fins a entrar a Barcelona per l'Hospitalet, on els caminants se sumaran als 12.000 participants de la resta de recorreguts de la Magic Line.

Notícies relacionades

Aquest any la Magic Line de Sant Joan de Déu arriba a la seva cinquena edició amb més de 900.000 euros recaptats, que han ajudat a finançar més de 70 projectes, com ara tallers de musicoteràpia, teatre per a persones amb problemes de salut mental o programes de cobertura de necessitats bàsiques per a persones en situació de dependència.

Més notícies de Sant Boi