Esport

Sant Boi acull la tercera edició del Torneig Wintercup Softbol U19

Competiran el Fenix de València, l'Hércules Hospitalet, el CB Barcelona i l'amfitrió

cartel beisbol

cartel beisbol

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Tot i que actualment es tracta d'un esport minoritari, el beisbol es practica a Catalunya des d'inicis del segle XX -el primer partit va tenir lloc a Barcelona el 28 de gener de 1901- gràcies a la colònia americana de la ciutat. I la primera Lliga Oficial de Beisbol es va iniciar el 1931. En els últims anys, a part de la capital catalana, el beisbol ha tingut especialment bona acollida en ciutats de l'àrea metropolitana com: Gavà, Viladecansl’Hospitaet Sant Boi, però també a Vic o Manresa.

Precisament alguns dels clubs d'aquestes ciutats aquest cap de setmana, dissabte 10 i diumenge 11 de febrer, estaran presents en el Torneig Wintercup Softbol U19 per a jugadores que per tercer any consecutiu organitza el CBS Sant Boi. A banda de l'amfitrió, competiran el Fenix de València, el Hércules Hospitalet i el Club Beisbol Barcelona.

Notícies relacionades

Durant el torneig femení, els amants d'aquest esport podran veure nou partits, però també disfrutar de diferents proves vinculades amb el beisbol com un concurs de home-runs, un concurs de llançaments enstrike, un concurs de recorregut de bases i un concurs infield-treball en equip.

Més notícies de Sant Boi