Exposició

Sant Boi acull una retrospectiva de l'artista multidisciplinari Xavier Masero

El deixeble de Josep Guinovart i Paolo Vitali presenta "Del temps i de l'ordre" al CCCA

Obra de l’artista Xavier Masero (Barcelona, 1966). 

Obra de l’artista Xavier Masero (Barcelona, 1966).  / PERIODICO

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Can Castells Centre d'Art (CCCA) de Sant Boi del Llobregat presenta una exposició de l'artista multidisciplinari Xavier Masero"Del temps i de l'ordre" repassa la trajectòria artística d'aquest pintor, ceramista i escultor que es va formar amb Josep Guinovart i Paolo Vitali.

Aquesta exposició, oberta fins al 17 de febrer, mostra una selecció de les principals obsessions creatives de Masero i convida a seguir i conèixer la seva trajectòria artística formada per obres de tècniques molt diferents (pintura, escultura, ceràmica i videoinstal·lacions).

La mirada d'aquest artista ens presenta una obra on l'estructura, la mecànica i la geometria es converteixen en elements fonamentals per expressar-se. Es tracta d'un creador arriscat que no té por d'enfrontar-se a reptes creatius per combinar formes i pensaments.

Xavier Masero va néixer a Barcelona el 1966 i va realitzar estudis artístics a l'Escola Massana. Va completar la seva formació amb Josep Guinovart i Paolo Vitali i, des del 1989, ha fet exposicions a Catalunya i diversos països europeus.

Notícies relacionades

Aquesta no és la primera vegada que l'artista exposa a la ciutat. El 2015 va presentar "La multiplicació dels peixos" a la peixateria del mercat de Ciutat Cooperativa de Sant Boi. La mostra instal·lada actualment a Can Castells Centre d'Art es va poder veure l'any 2017 a la sala ACC (Associació de Ceramistes de Catalunya).

Més notícies de Sant Boi